POWERED BY
De Bergse Plasloop

De Bergse Plasloop

Op zondag 14 oktober  vindt de 11e editie van de Bergse Plasloop plaats. Deze unieke stratenloop door Hillegersberg, langs de oevers van de Rotte en de Bergse Voorplas is voor elke hardloper – jong en oud, beginner en ervaren – een mooie uitdaging.

Inschrijven

Je kunt je  inschrijven voor de:

  • 5km
  • 10 km
  • 15 km
  • Familieloop
  • Bedrijvenloop

Het goede doel

Vaak komt een ziek of gehandicapt kind in een wereld van volwassenen terecht, omdat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap. CliniClowns helpt kinderen om gewoon weer even kind te zijn. Zo verzorgen zij veel leuke activiteiten, waardoor kinderen tijdens een moeilijke tijd, toch nog kunnen spelen en plezier kunnen beleven.

De activiteiten van CliniClowns hebben tot doel zo veel mogelijk kinderen de afleiding te bieden, waar zij behoefte aan hebben. Daarom organiseert CliniClowns behalve één-op-één contact tussen clown en kind, ook verschillende belevenissen, waar veel kinderen aan kunnen deelnemen. Met een groot aantal professionals – zowel clowns als op kantoor – ontwikkelen zij steeds weer nieuwe activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Met jouw hulp kunnen we steeds meer kinderen weer even laten lachen. Je kunt een bijdrage leveren door eenmalig te doneren tijdens de inschrijving of op het evenemententerrein. En er zijn nog veel andere manieren om CliniClowns te steunen.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Meer informatie

Reisadvies

Wij adviseren iedereen vanwege de drukte met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te komen.

Auto Parkeren

Er is een mogelijkheid op de Argonautenweg in de AH-parkeergarage (12.00 – 18.00 uur), het Hema-parkeerterrein aan de Streksingel of in beperkte mate in de omgeving.

Openbaar vervoer

Je kunt met tram 4. Ook zijn we met RET bussen 35 en 174 (halte Argonautenweg) te bereiken.

Openingstijden Wedstrijdsecretariaat

Zondag 14 oktober is het WedSec tussen 12.00 en 15.00 uur open voor nainschrijven, afstand- of naamwijziging  en afhalen startnummers. In verband met eventuele drukte adviseren wij u ruim van te voren aanwezig te zijn.

Verzorging

Na de finish is er voor de 5, 10 en 15 km flesjes AH-water aanwezig. Op het parcours is voor de 10 en 15 km-lopers een drankpost met bekertjes kraanwater ingericht.

EHBO

Op het parcours en bij de finish zijn EHBO-ers aanwezig.

Kleedgelegenheid

Bij de start/finish is een tent die geschikt is om u om te kleden. Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat de organisatie geen enkele aansprakelijkheid aanvaart t.a.v. achtergelaten kleding of andere eigendommen.

Kluisjes

Er zijn geen kluisjes aanwezig op het terrein.

PARTNERS